Scania verkstad

Det är ju bra att det finns så många bra fordon som man kan använda sig av och som man kan kunna köra. Det är ju så när man har en bil eller så som fungerar så är det ju underbart och det känns väldigt bra när man kan ha sin bil som fungerar. 
Det finns många märken och många verkstäder som är duktiga och scania verkstad är ju verkligen en bra verkstad som gör fina fordon och lastbilar.

Bra att det finns så bra kvalitet 

Ja det är ju toppen när det finns så många bra verkstäder som kan göra fina fordon som sen kan komma ut på marknaden. Man vill ju kunna använda sig av bra lastbilar och bilar och då så måste dom ju göras på någon verkstad som är bra och som jobbar med det.
Min bror jobbade på scania verkstad för många år sen och tyckte att det var väldigt bra och det fanns mycket som man kunde göra och det var ett bra ställe att jobba på.
Kan tänka mig att det är kul speciellt om man är motor intresserad så blir det ju ännu roligare och man känner att man verkligen kan hitta på något som man brinner för och tycker är kul, då brukar man ju även göra ett bättre jobb. Så det var ju toppen för honom att jobba där när han var så intresserad av att hålla på med motorer. Så det är ju toppen när man hittar ett sånt jobb som man känner är nått för en och som man tycker är intressant och roligt. Som att jobba på scania verkstad när man tycker det är kul med bilar och fordon som min bror till exempel. Ja det finns ju många såna exempel och som är kul att hålla på med och som man tycker är bra.

By gustav, June 21, 2018, 8:48 a.m.